Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 01.06.2024

Algemene disclaimer
De informatie op de website van VSO de Stormvogel is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Alle informatie op de site wordt in goed vertrouwen verstrekt, maar wij geven geen enkele verklaring of garantie van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, geschiktheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid van enige informatie op de site.

Externe links
Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door of op enigerlei wijze gelieerd zijn aan VSO de Stormvogel. Houd er rekening mee dat VSO de Stormvogel de juistheid, relevantie, tijdigheid of volledigheid van de informatie op deze externe websites niet garandeert.

Afbeeldingen en eigendom
Alle afbeeldingen die op de website van VSO de Stormvogel worden weergegeven, zijn eigendom van VSO de Stormvogel. Deze afbeeldingen mogen in geen enkele vorm worden gebruikt, gereproduceerd, gedistribueerd of verzonden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van VSO de Stormvogel.

Uw gebruik van de site
Uw gebruik van onze website en het vertrouwen op de informatie op de site is uitsluitend op eigen risico.

Neem contact met ons op
Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via info@vsodestormvogel.nl.

Schoolgids

Editie 2022-2026

Uitgebreide schoolinformatie VSO Stormvogel.


Dit is een PDF bestand die u veilig kunt downloaden en openen.