Trigoon

Kennismaken en aanmelden

Hoe kunt u uw zoon of dochter aanmelden?

Wilt u kennis maken met de school? 

 
U kunt  0229-548560 bellen voor een afspraak met de directeur en een rondleiding door de school.
 
 
Wilt u uw zoon of dochter aanmelden?.
 
Als u ons toestemming geeft, kunnen wij beginnen met het opvragen van informatie over uw zoon of dochter bij de huidige school, zodat wij samen met u de schoolkeuze kunnen bespreken. Wanneer de Stormvogel de juiste school is voor uw zoon of dochter kunt u hem of haar aanmelden. Hiervoor ontvangt u van ons de formulieren. 
 
Aanmelden kan tot uiterlijk  15 mei:
 
U ontvangt van ons  bericht of uw zoon of dochter bij ons plaatsbaar is. 
 
Zo ja:
 
dan vragen wij een Toelaatbaarheidsverklaring (TLV) aan bij het Samenwerkingsverband. Soms wordt u hiervoor door de Toelatingscommissie onderwijs (TCO) uitgenodigd voor een gesprek.
 
Zo nee:
 
Als wij van mening zijn dat plaatsing op VSO de Stormvogel niet voldoende aansluit bij de onderwijsbehoeften van uw zoon/dochter, nodigen wij u uit voor een gesprek, waarin wij ook met u nagaan hoe wij kunnen ondersteunen bij het vinden van de juist oplossing, mogelijk in samenwerking met het Samenwerkingsverband.
 
U ontvangt van het samenwerkingsverband bericht over de toekenning van de TLV.
 
Als de TLV wordt toegekend, is het zeker dat uw zoon/dochter naar school mag op de Stormvogel. Vanaf nu gaan we afspraken maken over de nadere kennismaking.
U ontvangt een uitnodiging voor een kennismakingsavond vóór de zomervakantie. Uw zoon of dochter maakt tijdens die avond kennis met zijn/haar nieuwe groepsgenoten en de mentoren van de eerstejaars klassen en u krijgt informatie over de school. Voor de zomervakantie is er ook nog een „wen-ochtend‟ voor de nieuwe leerlingen.
 
 
Samenwerking tussen ouders en school
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuws

Lestijden en vakanties

  • Voorjaarsvakantie is vanaf  21  februari t/m 25 februari 2022
     
    Klik hier om alle vakanties te zien.

Extra informatie